YT:n Pisarat viimeistä kertaa Montussa

Joensuun ylioppilasteatterin perinteikäs Pisarat lyhytnäytelmäkattaus on ensi-illassa Montussa perjantaina 22.1. kello 18.

”Pisarat on perinteeksi muodostunut, useasta lyhytnäytelmästä koostuva esitys, joka nähdään Joensuun ylioppilasteatterissa jo seitsemättä kertaa. Yksittäisillä, eri ohjaajien ja kirjoittajien tekemillä näytelmillä on yhteinen teema tai motiivi, joka tänä vuonna on ”seitsemän” esitysvuoden mukaan”, kertoo YT:n tiedotusvastaava Samu Heikinmatti.

Tämän vuoden Pisarat-lyhytnäytelmät ovat SeItseMän, Eero, Luonnoksia luomisesta ja Seitsemän syntiä päivässä, seitsemänä päivänä viikossa.

”Pisarat-esitykset ajoittuvat ylioppilasteatterin esityskauden puoleen väliin, jolloin se on samalla monen syksyn alussa ylioppilasteatterin joukkoon tulleen uuden teatterintekijän mahdollisuus tutustua teatteriharrastukseen kokeneempien harrastajien tukemana. Lavalla nähdäänkin monia tuoreita kasvoja”, Heikimatti toteaa.

Pisarat: Seitsemän jää Joensuun ylioppilasteatterin viimeiseksi esitykseksi teatteri Montussa 28. tammikuuta. Loput esityskauden näytökset ovat Pakkahuoneella.