Yo-Symposium pohtii pahuutta

JOENSUU – Yo-Symposium aloittaa syyskautensa mieleenpainuvalla keskustelulla. Yhdessä pohdittavana on perustavanlaatuinen kysymys: Mitä on pahuus? Tilaisuus järjestetään 14. syyskuuta alkaen kello 17.45 salissa AT100.
Aiheesta alustavat eri alojen asiantuntijat. Psykiatrian näkökulman pahuuteen tuo ylilääkäri Pekka Ropponen. Oikeustieteiden puolelta aiheesta puhuu rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen. Filosofian professori Seppo Sajama ja uskontotieteen dosentti Teuvo Laitila puolestaan tuovat aiheeseen laaja-alaisemman ja syvemmältä luotaavan näkemyksen.

Symposiumin syksy jatkuu monipuolisella ohjelmalla kahdella kampuksella, sillä Symposiumi polkaistaan käyntiin myös Kuopiossa. Joensuun syksyn seuraava tapahtuma on englanninkielinen valokuvafestivaali.
”Suunnitelmana on jakaa osallistujat tilaisuudessa pienempiin monikansallisiin ryhmiin. Ryhmät saavat tehtäväkseen kertoa valokuvan keinoin heille annetusta teemasta. Tehtävä ideoidaan ja toteutetaan tapahtuman aikana kampusalueella”, kertoo tapahtuman promoottori Mikael Taylor.
Valokuvafestarit järjestetään 22. syyskuuta alkaen klo 17.45 salissa AT100.