Wiikko-Ärsykkeet muuttuvat uutiskirjeeksi

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Wiikko-Ärsyke muuttuu määräajaksi uutiskirjeeksi. Uutiskirjemuotoinen Wiikko-Ärsyke tullaan jatkossa lähettämään kolmen kampuksen opiskelijoille maanantai-iltapäivisin. Kansainvälisille opiskelijoille suunnattu englanninkielinen Monday Mail ilmestyy vain Joensuussa ja Kuopiossa. Kokeilu kestää tammikuusta huhtikuuhun.

Ylioppilaskunnan tiedotussihteerin Heljä Koistisen mukaan formaatin muuttuessa myös sisältö uudistuu.

”Viikkotiedotteiden kautta pyritään jatkossa tiedottamaan pääasiallisesti ylioppilaskunnan omien toimijoiden, yliopiston sekä ylioppilaskunnan muiden keskeisimpien sidosryhmien ajankohtaisista asioista ja tapahtumista”, Koistinen kertoo.

Toisin sanoen viikkotiedotteiden myötä asian määrä vähenee, mutta tavoite on jakaa jatkossa nimenomaan Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille suunnattua tietoa.

Koistisen mukaan ISYY ottaa viikkotiedotteisiin edelleen vastaan aineistoa esimerkiksi yliopiston toimijoilta sekä ylioppilaskunnan ainejärjestöiltä, jaostoilta ja kerhoilta. Aineisto tulee toimittaa ylioppilaskuntaan sähköpostitse lyhyessä ja tiiviissä muodossa. Aineiston on myös hyvä sisältää linkki esimerkiksi nettisivuille tai Facebookiin, josta lukijat voi ohjata hakemaan lisätietoa. Monday Maileja varten toimitettavan aineiston tulee olla englanninkielistä.

Uutiskirjekokeilu on ISYY:n ja Itä-Suomen yliopiston yhteinen pilotti, jossa testataan yliopiston APSIS-uutiskirjetyökalua ISYY:n viestintävälineenä.

Ensimmäiset uutiskirjemuotoiset viikkotiedotteet lähetetään opiskelijoille 13. tammikuuta.

Lisätietoa ISYY:n nettisivuilta.