Voita Rokkiliput itsellesi ja kaverillesi

Uljas järjestää yhteistyössä Joensuun popmuusikot ry:n kanssa kirjoituskilpailun. Kevään ollessa jo pitkällä ja kesän kolkutellessa ovella on aiheena ”Rakkaus luonnossa”. Annetun aiheen saa käsittää kirjaimellisesti tai antaa mielikuvituksen lentää.

Tekstin tulee olla mahdollisimman lähelle 3000 merkkiä (myös välilyönnit) pitkä. Satakunta merkkiä suuntaan tai toiseen ei meitä hetkauta, mutta selvästi liian pitkät tai lyhyet tekstit jätämme huomiotta.

Lähetä tekstisi 14.5.2010 mennessä sähköpostitse liitetiedostona (.rtf-tiedostona) Uljaalle osoitteeseen toimitus@uljas.net.

Varusta viestin osoitekenttä merkinnällä NOVELLIKILPAILU ja kerro meille yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti). Palkintona on Ilosaarirock-lippu sinulle ja kaverillesi. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkinto.

Novellien parhaimmiston valitsee raati, jonka muodostavat Uljaan toimitus, Joensuun Popmuusikot ry:n tuottaja Katri Kilpiä sekä kirjallisuuden lehtori Elina Arminen Itä-Suomen yliopiston filosofisesta tiedekunnasta.

Voittajanovelli julkaistaan 21.5. ilmestyvässä kevään viimeisessä Uljaassa. Uljas varaa oikeuden myös julkaista osallistujien novelleja verkkosivuillaan tai luovuttaa niitä julkaistavaksi Ilosaarirockin verkkosivuilla.