Vielä neljäsosalla siirtymä uuteen sähköpostiin tekemättä – OIKAISU

Toisin kuin 13. toukokuuta ilmestyneessä Uljaassa kerrotaan, on kolme neljäsosaa Itä-Suomen yliopiston opiskelijoista siirtynyt jo käyttämään uutta student.uef.fi -sähköpostia. Lehdessä kerrotaan virheellisesti, että vasta neljäsosa olisi vaihtanut uuteen järjestelmään. Todellisuudessa vanhoissa sähköposteissa roikkuu noin 3600 henkilöä.
Vanhojen tunnusten ja sähköpostipalvelujen käyttö päättyy 31. toukokuuta, joten siihen mennessä siirtymä on hoidettava alta pois.
”Palvelun vaihtamiseen näyttää liittyvän jonkin verran luopumisen tuskaa, kun vanhat sähköpostit ovat olleet käytössä niin pitkään”, tietoturvapäällikkö Olavi Manninen Itä-Suomen yliopiston Tietotekniikkakeskuksesta arvioi.
”Joidenkin käyttäjien kohdalla on ollut ongelmia sähköpostin käännöissä. Niitä on ratkaistu sitä mukaa kuin niistä on tullut tieto meille”, hän kertoo.

Lisätietoja Live@edu -palvelusta ja käyttöön siirtymisestä saa osoitteista http://www.uef.fi./tike/sahkoposti-opiskelijat sekä http://www.uef.fi/tike/sahkoposti-opiskelijat-kayttoonotto.
Jos haluaa käyttää jotakin yliopiston ulkopuolista sähköpostia, kannattaa siitä ilmoittaa UEF-käyttäjänhallinnassa, jonne kirjaututaan UEF-tunnuksilla osoitteessa https://am.uef.fi/login.html.