USA:n ulkopolitiikka ruodittavana keskustelutilaisuudessa

JOENSUU – Kansainväliset keskusteluiltamat jatkuvat. Tällä kertaa Praxis-Internationalin järjestämän Country Afternoon – Hot Topics tapahtuman aiheena on Yhdysvaltain ulkopolitiikka sotien jälkeen.

Englannin ja kirjallisuuden maisteriopiskelija Paul Ewart esittää John Pilgrimin dokumentin ”War on Democracy”, jossa Pilgrim kritisoi USA:n ulkopolitiikkaa. Sen mukaan kylmän sodan aikainen sota kommunismia vastaan kääntyi käytännössä sodaksi demokratiaa vastaan. Elokuva käy läpi Yhdysvaltain toimintaa Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa ja Lähi-Idässä. Elokuvan jälkeen keskustellaan aiheesta.

”Country Afternoon – Hot Topics” –iltamat ovat Praxis-Internationalin uusi tapahtumasarja, jonka tarkoituksena on tuoda opiskelijoille tietoa kansainvälisistä poliittisista ilmiöistä ja tapahtumista. Praxis-International on yhteiskuntatieteiden opiskelijoiden ainejärjestön, Praxis ry:n, alainen ryhmä, jonka tarkoituksena on edistää yhteistyötä alan suomalaisten ja kansainvälisten opiskelijoiden välillä.

Country Afternoon – Hot Topics salissa Aurora-rakennuksen salissa AU205 23. maaliskuuta alkaen kello 17. Tapahtuman kieli on englanti