Uljaan avustajaksi?

Uljas ei ole toiminnassa

rekrytoi jatkuvasti uusia tekijöitä niin kirjoittamaan, kuvaamaan kuin kuvittamaankin. Tekijöitä tarvitaan paperilehden sekä verkkolehden tekemiseen.

Aiempaa kokemusta lehden tekemisestä ei edellytetä. Tärkeää on valmius oppia, halu kehittyä ja kyky pitää kiinni sovitusta. Oma-aloitteisuudesta ja idearikkaudesta riemastumme aivan erityisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä Uljaan väkeen ja kysy lisää.

Miksi mukaan Uljaaseen?

1. Uljaassa voit tuoda esiin sinulle tärkeitä asioita sekä kiinnostuksesi kohteita. Uljas on myös tapa vaikuttaa, lehti muotoutuu panoksesi mukana.

2. Lehtikirjoittaminen on erinomainen laji harjoitella tehokasta kirjallista ilmaisua. Saat Uljaasta pätevää ohjausta kirjoittamiseen. Jos osaat kirjoittaa hyvän uutisen, on sinulla niin ikään välineet ylittää uutiskynnys ajamallasi asialla. Journalismin lajiominaisuuksien sisäistäminen antaa välineet myös hyviin tiedotustaitoihin, markkinointiin sekä vaikkapa apurahakemusten tekoon tai tutkimuksesi popularisointiin.

3. Uljaan paperilehdessä julkaistuista jutuista maksetaan avustajapalkkio. Palkkiot eivät ole kovin suuria, mutta jotakin kuitenkin.

Avustajien kokemuksia:

Uljaat tekijät (Jussi Turusen juttu Uljaan avustajista)
Uljaat kriitikot (Jussi Turusen juttu Uljaan taidekriitikoista)

Seuraavat avustajapalaverit:

  • Joensuussa: maanantaina 5.11. kello 15 Haltia-rakennuksessa (2. kerros) Uljaan toimituksessa
  • Kuopiossa: tiistaina 6.11. kello 15 Lukemalla (Studentia-rakennus, sisäänkäynti C)