Tuplaa pääomasi opiskelijaraveissa! (Huom! korjattu alkamisaika)

Kansaneläkelaitoksen opintoetuusruletti on hidasta, monimutkaista ja vaikeaa jopa asiaan perehtyneelle. Onneksi opiskelijalle tarjotaan nyt myös vaivattomampaa uhkapelaamisen muotoa. Joensuun raviradalla järjestetään 22.8. opiskelijaravit, joihin on vapaa pääsy. Lisäksi luvassa opiskelijahintaista juomaa ja 500 ensimmäiselle ilmaisia pelikuponkeja.

”Varsinaiset ravit alkavat kello 17.30, mutta paikalle kannattaa suunnistaa jo vartin yli viisi. Ennen ravien alkua järjestetään opiskelijoiden juoksukilpailu keppihevosilla. Voittajalle on luvassa palkinnoksi nippu drinkkilippuja”, kertoo tapahtumaa järjestävä Juha-Pekka Reijonen.

Juhlapuhujaksi paikalle saapuu Joensuun ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtaja Sanna Hämäläinen ja Reijosen mukaan ohjelmaa on runsaasti niin raveista tietäville kuin tietämättömillekin.

”Taustalla on raviradalla syntynyt huoli kävijöiden keski-iän noususta. Pidemmän päälle ei ole hyvä asia, jos kävijäkunta muodostuu pelkästään yli viisikymppisistä”, Reijonen kertoo.

Vaikka tapahtuma järjestetään ennen kuin useimmilla opiskelijoilla alkavat opinnot, niin Reijonen uskoo, että tapahtuma kerää väkeä paikalle.

”Syyskuu olisi ollut ajankohtana vaikea, sillä silloin on niin paljon muitakin opiskelijatapahtumia.”