Tule tapaamaan ja tekemään Uljasta!

Uljas pitää avustajapalaverin lehden Joensuun toimituksen tiloissa 4.11. kello 16 alkaen. Tervetulleita ovat kaikki lehden avustamisesta kiinnostuneet, olipa kyse kirjoittamisesta, kuvaamisesta, piirtämisestä tai muusta mieleen tulevasta. Avustajapalaverissa ideoitaan voi kaupitella päätoimittaja Veera Järvenpäälle ja paikalla on myös Joensuun kampustoimittaja Pasi Huttunen keittämässä kahvia.

”Uljaan sisällöstä huomaa, miten useilla aivoilla asioita ajatellaan. Tarvitsemme avustajia, jotta lehtemme voisi palvella nykyistä laajempaa lukijakuntaa ja kiinnostaa mahdollisimman monia opiskelijoita. Avustamalla Uljasta saa myös rautaista kokemusta toimittajan työstä sekä lisätienestiä”, Järvenpää toteaa.

Uljas jalkautuu myös Joensuun kampukselle tapaamaan lukijoitaan. Joensuun kampustoimittaja Pasi Huttunen on tavattavissa ravintola Aurassa 3.11. kello 12–13.30. Uljas toivoo lukijoiltaan palautetta, kehittämisideoita ja juttuvinkkejä. Kampustoimittajan tunnistaa pöydällä olevasta Uljas-rekvisiitasta, jonka luonne täsmentyy myöhemmin. Uljasta kahvituokiota on tarkoitus pitää jatkossa kahden viikon välein. AIkataulu tarkentuu myöhemmin.