Tiedepuisto etsii hyviä ideoita

Tiedepuiston Yrityshautomo potkii eloa pohjoiskarjalaiseen yritystoimintaan Start me up –liikeideakilpailulla, jonka tavoitteena on löytää ja palkita sellaiset ideat, joilla on mahdollisuus kehittyä uskottavaksi liiketoiminnaksi. Palkinnoksi luvataan rahanarvoisia palveluja ja silkkaa rahaa. Ensimmäinen palkinto on 2000 euroa, toinen 1000 euroa ja kolmas 500 euroa. Lisäksi palkintona on Keksintösäätiön asiantuntijapalveluita ensivaiheen suojaukseen 2500 euron arvosta ja toimitilat kahdeksi vuodeksi kahdelle henkilölle Joensuun Tiedepuiston netWork Oasiksesta. Osallistujien kesken arvotaan myös Flaxwoodin komposiittikitara.
”Haluamme tietysti kaikin keinoin tukea sen idean kasvamista kannattavaksi liiketoiminnaksi”, järjestäjät toteavat.

Liikeideat käsitellään luottamuksellisesti, mutta palkittavat ideat tuodaan julkisuuteen yleisellä tasolla, ellei toisin sovita. Kilpailuaika alkaa 1. helmikuuta ja päättyy 31. maaliskuuta. Voittajat julkistetaan 8. toukokuuta.
Kilpailun järjestää Joensuun Tiedepuisto Oy yhteistyössä JOSEK Oy:n, KETI Oy:n, Itä-Suomen yliopiston, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun, Pohjois-Karjalan yrittäjien, Pohjois-Karjalan uusyrityskeskuksen ja Keksintösäätiön kanssa.

Lisätietoa kisan verkkosivuilta: Start Me Up