Tasassa on monta lehteä samalla sivulla 

Uljas vahvistaa näkyvyyttään verkkomediana ja tekee yhteistyötä Taloussanomien Tasa-sivustolla. Tasa on nuorille ja opiskelijoille suunnattu portaali, jolla ovat mukana lähes kaikki Suomen ylioppilaslehdet.

”Olen innoissani kuin koira”, Taloussanomien toimitusjohtaja ja päätoimittaja Juha-Pekka Raeste fiilistelee.
Taloussanomien avaama Tasa-sivusto toimii porttina, josta pääsee kätevästi käsiksi lähes kaikkien Suomen ylioppilaslehtien verkkolehtiin. Mukana on myös feministinen aikakauslehti Tulva sekä Voima. Haaga-Helian toimittajaopiskelijat tekevät sivustolle uutisia.

Yhteistyö tuo uusia lukijoita niin ylioppilaslehdille kuin Taloussanomillekin, jonka nettisivulla käy joka viikko noin 270 000 lukijaa. Tasan potentiaali on suuri. Voimien yhdistäminen vahvistaa opiskelijaliikkeen näkyvyyttä ja kasvattaa uutta talousuutisten lukijasukupolvea. Hyöty on molemminpuolinen.Talousjournalismia on perinteisesti tehty yrityksille, vuorineuvoksille ja omistajille.

”Nuoria kiinnostavat aiheet ja käsittelytavat jäävät medialta helposti sivuraiteille. Vain ihmiset lukevat ja vain ihmiset klikkaavat. Omistajat eivät ole meidän näkökulmastamme niin mielenkiintoinen ryhmä kuin osaajat”, Raeste toteaa.
Uljaan verkkosivut ovat avoinna osoitteessa www.uljas.net, ja ne ovat Antti Schroderuksen tekemät. Verkkolehti tuo paperiversiolle jämäkkää lisäarvoa, eikä se ole vain valju heijastus printtilehdestä. Verkko-Uljaassa on rutkasti levyarvioita ja kesällä on suunnitteilla pitää festari-blogeja avustajien voimin. Avustajille verkkokirjoittaminen on oiva keino hankkia kokemusta toimitustyöstä. Netissä lukijat voivat kommentoida uutisia, kolumneja ja pääkirjoituksia.

”Verkko-Uljaan avulla pystymme reagoimaan asioihin nopeammin kuin printtilehden ilmestymisaikataulussa on mahdollista”, Joensuun kampustoimittaja Pasi Huttunen huomauttaa.

Talous-Sanomien Tasa-sivusto löytyy osoitteesta http://www.taloussanomat.fi/tasa/.