Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TEATTERI VÄKIVAHVAN VIERAILUESITYS IKUISESTI MINUN

5.5.2015 klo 19:00

| 10 € - 15 €

Teatteri Väkivahvan esitys vainoamisesta ja perheväkivallasta ”Ikuisesti minun” vierailee Joensuun Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä tiistaina 5.5.2015 klo 19.00.

Ikuisesti minun on draama Anna Aallon elämästä perheessä, jossa intohimoinen rakastuminen kääntyy intohimoiseksi omistamiseksi. Fiktiivinen tarina perustuu erään vainotun naisen elämässä tapahtuneisiin tuntoihin ja kokemuksiin.

Väkivahvalaiset luovuttavat esityksen koko tuoton Wings to Fly – Haaveille siivet projektille. Wings to fly on projekti, joka sai alkunsa Mikkelin teatterijohtaja Katriina Honkasen ideasta yhdistää eri alojen taiteilijat luomaan verkoston naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan poistamiseksi. Taiteilijat antavat tukensa lastensuojelujärjestö Planin työlle kehitysmaiden tyttöjen hyväksi.

Joensuun kaupunginteatteri osallistuu kampanjaan tarjoamalla teokselle näkyvyyden, lipunmyynnin ja esitystilan. Esitys kestää 45 minuuttia, jonka jälkeen on noin 45 minuuttia kestävä keskustelutilaisuus perheväkivallasta ja vainoamisesta. Keskustelussa ovat mukana perheterapeutti Tuula Tiainen, näyttelijät Sanna Kärkkäinen ja Tuukka Pursiainen ja ohjaaja-käsikirjoittaja Tiina Markkanen.

Perusliput maksavat 15 ja alennusliput 10 euroa.

Lisätietoja kampanjasta löytyy osoitteesta
https://plan.fi/wings-to-fly

Tiedot

Päivämäärä:
5.5.2015
Aika:
19:00 - 21:00
Hinta:
10 € - 15 €
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Teatteri Väkivahva