Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tartsani-huudon MM-kisat Joensuun Botanialla

6.6.2015

| Ilmainen

Kilpailukutsu:

Kaikuuko korvissasi joskus Tartsanin kutsuhuuto? Mikä olikaan Tartsanin huudon tarkoitus? Miltä se kuulosti? Milloin viimeksi kokeilit itse? Entä haluaisitko palauttaa korviimme vanhoja huuhuiluja suomalaisissa metsiköissä ja sen erilaisia tarkoituksia?

Etsivä löytää! Miltä kuulostaisi karjahtaa, kiljahtaa, kimahtaa, kohahtaa, käkättää, kuiskahtaa, kaakattaa, kurnuttaa, kailottaa, kuumottaa, kivahtaa, kuukuttaa…? Pohjoiskarjalaisessa viidakossa?

Tervetuloa koko perheen Tartsani-huudon MM-kisoihin Joensuun Botanialle – kuuntelemaan tai ääntelemään. Ilmoittautumisohjeet alla.

Omistamme tapahtuman estottoman ja kauaskantoisen ääntelyn populaarille pioneerille Johnny Weissmullerille. Vaikutteet sallittuja. Halutessa pukeutuminen huutotyylin mukaan.

Sarja 1: Exotique. Tarzan on heistä kuuluisin mutta ei lyömätön? Ja Janekin.
Sarja 2: Pusikko. Niin suomalainen metsä vastaa kun sinne huuhuaa – kutsuhuutoja ennen ja nyt
Sarja 3: Ennenkuulumatonta. Missä on kaikki se, mitä emme osaa edes unelmoida kuulevamme? Sukelluksia akustisiin yllätyksiin, soundeihin, hienoihin hiljaisuuksiin. Osaatko kirkua kuin vuohi, joka kirkuu kuin ihminen?
Sarja 4: Extempore-huutajat (ei ennakkoilmoittautumista)

Ohjeet ilmoittautujille:

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan sarjaan 20.05. mennessä osoitteeseen botanianystava@gmail.com.

Lähetä muutaman lauseen kuvaus kisanumerostasi: esityksen nimi, tyylilaji, kesto, lisätietoja. Kutsu mukaan luovia voimia. Improvisoi oodi tai kutsuhuuto elämän iloihin tai viiltävä valittelu surujen tai sapetuksen hoitoon. Jokainen kultakurkku voi osallistua myös useammalla ohjelmanumerolla.

Palkintona muun muassa Botanian kausikortteja ja vapaalippuja, lippuja kaupunginteatteriin, kajakkiretki Pyhäselälle, reilun kaupan banaaneja, tarzan-pöksyjä, runsain mitoin mainetta ja kunniaa!

Järjestäjänä Botanian ystävät ry yhdessä Joensuun kaupunginteatterin ja Joensuun salaseuran kanssa

Tropiikinlämpimästi tervetuloa!

Viestiä saa mielellään välittää eteenpäin!
Lisätiedot: noora.vikman@gmail.com

Tiedot

Päivämäärä:
6.6.2015
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/375651545964338/

Tapahtumapaikka

Botania
Heinäpurontie 70
Joensuu,80110
+ Google Map