Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PÄÄSYKOE

3.5.2016 klo 16:30

KUORON PÄÄSYKOE JO KEVÄÄLLÄ!

Kuoron pääsykoe 3.5. klo 16:30 alkaen salissa AT100.

Kuoromme etsii uusia jäseniä. Voit hakea syksyksi kuoroon nyt, sillä järjestämme pääsykokeen jo keväällä! Etsimme niin mies- kuin naisääniä kuoroomme, joten jos haluat uuden, mahtavan harrastuksen syksyksi, hae mukaan nyt!

Milloin ja missä:

Saavu salin AT 100 ulkopuolelle klo 16:30 alkaen. Otamme tietosi ylös ja kerromme tarkemmin kuoron toiminnasta. Kuoronjohtaja Helena Hulmi ottaa hakijat vastaan pääsykokeeseen saapumisjärjestyksessä klo 17 alkaen. Voit siis tulla myöhemminkin paikalle, jos et ehdi ihan puoli viideksi!

Valmistaudu:

Valitse ennen kokeeseen saapumista laulu, jonka laulat kokeessa kuoronjohtajalle. Valitse laulu, jonka tunnet hyvin ja joka mielestäsi tuo äänesi esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit avata ääntä kotona ennen kokeeseen tulemista. Pidämme myös pienen äänenavauksen kokeen aluksi.

Mitä kokeessa tapahtuu:

Kokeessa laulat valitsemasi laulun, ja kuoronjohtaja tekee sinulle pari harjoitusta, minkä avulla hän tarkastelee, mihin ääniryhmään sopisit parhaiten. Kokeessa saattaa olla myös pieni rytminen harjoitus.

Koe varmastikin hermostuttaa jonkin verran, mutta koita olla huolimatta: kuoronjohtajamme on kokenut konkari, joka kyllä ymmärtää jännittämistä. Ja älä ainakaan jännittämisen vuoksi jätä tulematta – se harmittaisi varmastikin enemmän kuin kokeen jännittäminen!

Tiedot

Päivämäärä:
3.5.2016
Aika:
16:30 - 20:00

Järjestäjä

Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy
Puhelin:
044 2902905
Sähköposti:
joykuoro@uef.fi
Kotisivu:
www.joykuoro.net