Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joensuun Kampusrysäys

2.9.2015 klo 16:00

| -

Kohta rysähtää! Nyt jo peräti neljättä kertaa järjestettävä Kampusrysäys toimittaa jälleen Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden lähtölaukauksen ja ponnistuslaudan virkaa. Kampusrysäyksiä juhlitaan kaikilla kampuksilla samana päivänä yliopiston lukuvuoden avajaisten kanssa eli ke 2.9. Joensuussa, to 3.9. Kuopiossa ja ti 8.9. Savonlinnassa.

Ohjelmaan sisältyy huoletonta yhdessäoloa, loistavaa musiikkia ja kevyttä kisailua. Kerää siis opiskelutoverisi ja kollegasi yhteen ja liity mukaan juhlistamaan lukuvuoden alkua ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Ota mukaan myös oma piknik-kori eväineen!

Kampusrysäyksistä käynnistyvät lisäksi kaupunkisuunnistukset, joten voit eväiden nauttimisen lomassa pällistellä fuksien taatusti mieltä askarruttavia asuvalintoja ja kannustaa heidät ikimuistoisiin suorituksiin! Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY). Mukana on myös yhteistyökumppaneita.

Kampuskohtaiset ohjelmat ja aikataulut päivitetään ISYY:n verkkosivuille (isyy.fi) lähiaikoina! Seuraa ilmoittelua ja fiilistelyä myös ilmoitustauluilla, Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Wiikko-Ärsykkeissä ja sähköpostilistojen kautta. Lisätietoja saat tarvittaessa myös ISYY:n kampustoimistoilta.

Tiedot

Päivämäärä:
2.9.2015
Aika:
16:00 - 18:00
Hinta:
-
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
http://isyy.fi/ajankohtaista/tapahtumat/kampusrysays-kaynnistaa-lukuvuoden/

Tapahtumapaikka

Carelian takapiha
Joensuu,
Kotisivu:
http://isyy.fi/ajankohtaista/tapahtumat/kampusrysays-kaynnistaa-lukuvuoden/

Järjestäjä

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta
Kotisivu:
http://isyy.fi/