Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Humu-klubi #54 – The Country Dark, Jukka Nissinen, Sisko

27.10.2018 klo 22:00 - 28.10.2018 klo 01:30

| 6 €

Yli kuuden vuoden ajan Kuopion keikkakulttuuria elävöittänyt Humu-klubi saapuu ensimmäistä kertaa Joensuuhun lauantaina 27. lokakuuta. La Barressa järjestettävään iltaan humulaisten mukana saapuu rokettirollin ilosanomaa tuuttaava The Country Dark sekä Vieremän kansallisaarre Jukka Nissinen. Illan aloittaa joensuulaisten Timo Torvisen ja Laura Kaljusen tuore Sisko -yhtye.

La 20.10 La Barre
Showtime 22.00
Liput 6€

The Country Dark

Maaninen hymy suupielissä rock’n’rollin ydinluuta järsivä The Country Dark tunnetaan bändinä, jonka höyrykattilassa riittää painetta. Yhtyeen neljäs albumi Cookie Trail ilmeistyi keväällä ja on edeltäjiensä tapaan kerännyt kovaa ylistystä niin kotimaan kamaralta kuin ulkomailta. Luvassa rämäkkä vetypommivarastollinen pimahtanutta roskarokkia!

Jukka Nissinen

Jukka Nissisen tyylikirjo ulottuu folkista rockiin ja bluessävyistä aina savolaiseen kuplettiperinteeseen eivätkä vertailut Kari Peitsamoon ole kaukaa haettuja. Nissinen valloittaa kuulijansa ironiaa tihkuvilla lyriikoillaan, jotka käsittelevät arkielämän havaintoja ja ilmiöitä. Tämä vieremäläinen maanviljelijä ja Simpsoneiden kääntäjä on yksi maamme mielenkiintoisimmista tuoreemmista sanoittajista.

Sisko

Sisko on kauneutta ja kokeellisuutta tavoitteleva synafolk -yhtye, jonka muodostavat aiemmin mm. kulttiyhtye Eläimessä vaikuttaneet joensuulaiset musiikintekijät Laura Kaljunen ja Timo ”(proto)” Torvinen. Siskon musiikkia tehdessään Kaljunen & Torvinen ovat inspiroituneet mm. 80-luvun synteettisestä popmusiikista, kirkkolaulusta, maailman hälystä, juhlapyhistä, ikuisista arvoituksista, toivottomuuden hetkistä ja tanssiliikkeistä.

Humu-klubi

Humu-klubi perustettiin vuonna 2012 ajatuksesta, että elinympäristöään voi ehostaa ja muokata mieleisekseen. Ennen Joensuun tapahtumaa klubeilla on nähty 145 live-keikkaa. Humu-liikkeeseen kuuluvat myös Humu Records levymerkki sekä ajoittain aktiiviset, Humu-teatteri, pienkursseja järjestävä Humu-opisto sekä kulttuurijulkaisu Humu sanoma.

Tiedot

Alkaa:
27.10.2018 klo 22:00
Loppuu:
28.10.2018 klo 01:30
Hinta:
6 €
Kotisivu:
www.humu-klubi.com

Järjestäjä

Humu-Klubi
Kotisivu:
www.humu-klubi.com