Syksyn avauksen innoittajana Rakkaus

Teksti: Pasi Huttunen
Kuvat: Ella Törmikoski
JoYT:n syyskauden näytelmä Perintö, on saanut innoituksensa Jarkko Martikaisen samannimisestä kappaleesta.

Joensuun ylioppilasteatteri etsii taas uusia jäseniä joukkoonsa. Valintatilaisuus järjestetään Väen talolla 10. syyskuuta. Teatteri aloittaa syyskautensa Perintö-näytelmällä Kerubin Kellarissa 21. syyskuuta.
Ylioppilasteatteriin haetaan paitsi näyttelijöitä myös ohjaajia, puvustajia, lavastajia, tuottajia, soittajia sekä teknikkoja. Valintatilaisuudessa on luvassa yksilö- ja ryhmätehtäviä sekä teatteriin ja sen tiloihin tutustumista. Tilaisuuteen ilmoittautuneille toimitetaan myös ennakkotehtävä.

Teatterin syksyn avaava Perintö on Ville Rautiaisen ja Risto Saravon käsikirjoittama sekä Rautiaisen ja Emmi Kiiskisen ohjaama draama lähimmäisenrakkaudesta, velvollisuudentunteesta ja luopumisen vaikeudesta. Teksti on saanut inspiraationsa Jarkko Martikaisen kappaleesta Rakkaus.

Rooleissa nähdään Sauli Pietarinen, Jarkko Sirainen, Kati Vallius, Matias Kangas, Marja Kuokkanen, Emmi Kiiskinen ja Ville Rautiainen.

Joensuun ylioppilasteatterin valintatilaisuus 10. syyskuuta Väen talolla. Ilmoittautuminen 7. syyskuuta klo 20 mennessä. Perintö ensi-illassa Kerubin Kellarissa 21. syyskuuta kello 19.