Susanna Hoffs: Someday

Susannan kolmas ja paras soolo

Susanna Hoffs muistetaan ensisijaisesti The Banglesin keulakuvana. Yhtyeen 80-lukuisista pitkäsoitoista vuonna 1984 ilmestynyt esikoinen All Over the Place edusti raikasta kitarapoppia. Vuoden 1986 Different Light ja vuoden 1988 Everything muodostuivat Manic Monday, Walk Like An Egyptian ja Eternal Flame-hittien siivittäminä miljoonamenestyksiksi.
Banglesin hajottua Hoffs aloitti ensimmäisenä soolouransa ja julkaisi 90-luvulla kaksi albumia. Banglesin comebackin tuloksena vuonna 2003 ilmestyneellä Doll Revolutionilla oli silläkin hetkensä. Toisin kuin Doll Revolutionin aikoihin, Banglesin nykyisessä naisistossa on vain kolme neljäsosaa legendaarisesta kvartetista.
Viime vuosina Hoffs on tehnyt lisäksi musiikillista yhteistyötä Matthew Sweetin kanssa ja julkaissut kaksi coverlevyä, joista ensimmäisellä versioidaan 60-luvun ja jälkimmäisellä 70-lukuista biisiaarteistoa.

Tuore soololevy Someday on kevyesti Hoffsin tähänastisen soolouran laadukkain. Albumi sisältää tyylitajuisen melodista, häpeämättömän sixties-henkistä ja paikoitellen upeilla orkestraatioilla kuorrutettua popmusiikkia. Hoffs on ollut mukana kirjoittamassa jokaista levyn biiseistä.
Kymmenen kappaleen kattauksesta nostettakoon esille erityisen upeat Picture Me, Holding My Breath sekä This Is The Place. Ja mikä hienointa, Hoffsin viehko lauluääni on taas ennallaan.