Sisäinen haku jätti vielä aukkoja sihteeristöön

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on täyttänyt osan sihteerin paikoista sisäisessä haussa. Muut paikat julistetaan avoimeen hakuun parin viikon sisällä.
ISYY:n koulutus- ja sosiaalipoliittiseksi sihteeriksi valittiin nykyinen Joensuun yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeri Pekka Koivaara. Hänen toimipaikakseen tulee Joensuu. Sosiaali- ja koulutuspoliittiseksi sihteeriksi valittiin nykyinen Kuopion yliopiston ylioppilaskunnan koulutuspoliittinen sihteeri Anssi Laine, jonka toimipaikka tulee olemaan Kuopiossa.

Vapaa-ajansihteeriksi Joensuun kampukselle valittiin nykyinen ISYY:n projektisihteeri Kari-Pekka Mustonen. Kansainvälisten asioiden sihteerinä Joensuun kampuksella jatkaa nykyinen JoYY:n kv-sihteeri Sonja Kuosmanen. Joensuun ja Kuopion ylioppilaskuntien toimistosihteerit ja Kuopion ylioppilaskunnan kirjanpitäjä jatkavat tehtävissään ISYY:ssä.

Avoimeen hakuun ovat tulossa Kuopion kansainvälisten asioiden sihteerin ja liikuntasihteerin paikat. Lisäksi hakuun tulee vuoden määräaikainen tuutorointisihteerin tehtävä.
”UEF:n kanssa sovittu rahoitus mahdollistaa täysipäiväisen tuutorointisihteerin palkkaamisen vuodeksi. Sen jälkeen katsotaan tarvetta ja mahdollisuuksia tehtävän pitämiseen täysipäiväisenä”, pääsihteeri Janne Mertanen toteaa.
”Asiasta ei ole vielä päätöstä, mutta mielestäni luontevin toimipaikka tuutorointisihteerille olisi Joensuu. Tehtävänä on käytännössä laajentaa Kuopiossa käytössä oleva tuutorointijärjestelmä Joensuuhun ja Savonlinnaan”, hän jatkaa.

Kansainvälisten asioiden sihteerien kohtalo on Mertasen mukaan vielä osittain auki, sillä UEF-rahoituksesta ei vielä ole tietoa. Jos sopimusta ei synny ylioppilaskuntien toivomalla tavalla, voivat täysipäiväiseksi suunnitellut kv-sihteerien paikat muuttua puolipäiväisiksi.
”Omaa rahoitusta meillä riittää kahdelle puolipäiväiselle kv-sihteerille. Lähdemme siitä, että kv-sihteerit tarvitaan sekä Joensuuhun että Kuopioon. UEF-rahoitus selviää lähiaikoina.”