Rokkiperjantain veivät Relentless ja Erikoissysteemi

ILOSAARIROCK – Joensuulainen Relentless taitaa olla tuntematon suuruus monelle, mutta Ilosaarirockin Töminä-klubilla se vei yleisöään miten tahtoi. Loistava keikka. Töminä keikkui takavuosina toinen jalka haudassa, mutta viimeistään eilisen täytyi osoittaa, että sillä on paikkansa perjantain kattauksessa. Kaikki kunnia Eppu Normaalin kahden tunnin keikalle, Anssi Kelalle ja Eläkeläisille, mutta Speedtrap, Relentless ja Beastmilk olivat laulurinteen kiinnostavimmat perjantaina.

Ehdoton kruunu koko perjantaille oli Sanna Kurki-Suonion Kuolematon Erikoissysteemi Popkatu-klubilla Teatteriravintolan lasiterassilla. Sanna Kurki-Suonion uskomaton laulu yhdistettynä todella kovaan soittajakaartiin naulitsi tehokkaasti katselemaan ja kuuntelemaan. Erikoissysteemin jälkeen oli takki melkoisen tyhjänä, mutta Pihka ja Myrsky vaati vielä huomiota. Muun muassa Ukkosmaineesta tutun Lasse Turusen hyväntuulinen stadionpop saikin vielä mahloja virtaamaan. Hieno bänditulokas.

Tapoihin kuuluu valittaa kaljajonoista, mutta perjantaina en löytänyt sellaista, vaikka kuuleman mukaan sekä Sulo että Töminä vetivät hyvin yleisöä.