Reckless Love: Reckless Love

Kuopiolaislähtöinen, mutta nyttemmin helsinkiläistynyt, cockrockia Van Halenin ja Mötley Cruen hengessä esittävä Reckless Love on sinkkujulkaisujensa jälkeen ehtinyt ensimmäiseen, suuren levy-yhtiön julkaisemaan pitkäsoittoonsa.

Tiukka avausraita Feel My Heat, silkka Van Halen-pastissi So Yeah!! ja rivakka päätös Born to Rock edustavat levyn straight rock-osaston iskevyyttä, mutta albumilla on tarjottavanaan parempaakin. Hyvän melodian omaava puolislovari Romance, radioystävällinen, tyylillisesti Def Leppardiin kallistuva Beautiful Bomb ja sopivasti myös popkoukkua sisältävä Back to Paradise ovat laadukkainta Recklessiä tähän saakka. Rockin svengiä aidoimmillaan albumilla edustaa ensimmäinen single, sing along-kertosäkeinen One More Time. Myös muutama täytteenomaisempi biisi albumille on eksynyt metallisemman Badassin ja tylsähkön Love Machinen myötä. Wild Touch toimii Gunnari-hengessään jo selkeästi paremmin.

Olli Herman on näyttävä keulakuva ja Reckless Love genressään pätevä yhtye. Bändin debyytti tarjoaa yksitoista raitaa silkkaa rockin riemua. Seuraavalle levylleen yhtye saisi tekstien osalta ottaa kuitenkin hitusen vakavamman asenteen.