Reckless Love jatkaa Ilosaaresta Englantiin

ILOSAARIROCK – Takuuvarman keikan Ilosaarirockin Ylex-lavalla heittäneen Reckless Loven solisti Olli ja kitaristi Pepe vaikuttivat tyytyväisiltä esiintymiseensä. Bändin suunnitelmissa on myös uusi levy, joka saadaan ehkä pihalle ennen ensi kesää.
”Ensimmäinen keikka Ilosaarirockissa. Ollaan oltu kasassa 11 vuotta ja aina ollaan haluttu päästä tänne. Viime vuonna päästiin lähelle, kun oltiin clubilla. Odotus oli sen arvoista. Oikein hieno veto, oon tyytyväinen” Olli toteaa. ”Tähän mennessä ehkä kesän paras festarikeikka ja oikein huikee meininki. Kiitos kaikille, jotka saapuivat paikalle” Pepe täydentää. Recklessit eivät pidä keikan alkamisajankohtaa liian varhaisena. ”On mukavaa päästä esiintymään aikaisin. Puolenyön jälkeen on aivan liian myöhäinen aika nousta lavalle” tuumii Olli.

Lokakuussa Reckless Lovella on luvassa kuukauden mittainen Englannin-kiertue. Millaisin odotuksin rundille suunnataan? ”Odotetaan sitä erittäin innoissamme sekä hieman kauhunsekaisin tuntein siinä mielessä, että meillä on kuukauden aikana keikkoja joka päivä neljää vapaapäivää lukuun ottamatta” Pepe kertoo. ”Se on pisin yhtäjaksoinen rundi Reckless Loven historiassa tähän mennessä. Setit tulevat olemaan speciaalimpia, sillä mukana on covereita ensisijaisesti suuresti diggaamiltamme brittibändeiltä ja myös uusia biisejä” Olli täydentää. ”Englannista jatketaan manner-Eurooppaan, eli siinä on Ranska, Saksa, Italia, Belgia ja Sveitsi. Sitä ennen on kaksi keikkaa Norjassa ja yksi Ruotsissa. Niissäkään ei ole soitettu tällä kokoonpanolla aiemmin” Pepe kertoo. ”Etsimme itsellemme tällä hetkellä lämppäriä ja managerimme kautta tarjolla on yli kolmekymmentä todella tasokasta bändiä. Se on imartelevaa” hän jatkaa.

”Kun rundi on ohi, tullaan takaisin Suomeen ja tehdään seuraava levy. Uutta materiaalia kirjoitetaan koko ajan. Uusi levy ilmestyy varmasti ensi vuonna. Toiveissa olisi julkaista se jo ennen kesää” Pepe tuumii. Reckless Love ammentaa kitararockin ehtymättömästä lähteestä. Mitkä ovat Ollin ja Pepen mielestä kaikkien aikojen rockalbumit?
”Viimeisimmät iPadille rippaamani levyt ovat Guns N’ Rosesin Appetite for Destruction, Def Leppardin Hysteria ja Van Halenin 1984” Olli kertoo. ”Hyvällä omallatunnolla pystyn rajaamaan suosikkini neljään bändiin ja ne ovat Beatles, Led Zeppelin, Van Halen ja Queen” Pepe toteaa.