Puolueettomilta kaksi ehdokasta hallitukseen

ISYY – Vaalivoittaja Puolueettomien ehdokkaina ISYY:n hallitukseen ovat Paula Martikainen Savonlinnan kampukselta ja Matias Vainio Joensuun kampukselta. Martikainen tavoittelee hallituksen ensimmäisen varapuheenjohtajan paikkaa.
”Tänä vuonna toimin Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen viestintä- ja tuutorointivastaavana. Puheenjohtajataitojani olen kehittänyt toimimalla muun muassa ainejärjestöni puheenjohtajana ja Keravan kaupungin nuorisoasiain neuvottelukunnan varapuheenjohtajana”, Martikainen kuvailee itseään.

Vainio on ilmaissut kiinnostuksensa erityisesti vapaa-ajan sektoria kohtaan.
”Haluan todella olla kehittämässä ISYY:n tarjoamia liikuntapalveluja. Erilaisten liikuntapalvelujen lisäksi ISYY:n tulee tarjota myös muunlaista vapaa-ajan toimintaa tukemalla aktiivista kerhotoimintaa. Liikunnallisen taustan ja tietotaitoni ansiosta olen loistava vaihtoehto ISYY:n hallitukseen liikunta- ja vapaa-ajan vastaavan tehtäviin”, Vainio sanoo.

Jo aiemmin uutisoitujen Itä-Suomen vihreän vasemmiston ehdokkaiden lisäksi kiinnostuksensa ISYY:n hallitukseen on ilmoittanut kemian maisteriopiskelija Shajedul Islam, jolla ei ole taustallaan poliittista ryhmää. Islam ei myöskään ollut ehdolla edustajistovaaleissa.

Halukkuutensa ISYY:n hallitukseen ilmaisseet ylioppilaskunnan verkkosivuilla.