Opettajat ja opeopiskelijat kerääntyvät Savonlinnaan

Teksti: Pasi Huttunen
Kuvat: Soila Puurtinen
Savonlinnan kampuksen yhteisöllisyydestä on nähty selkeitä esimerkkejä viime aikoina kun kampuksen säilyttämisen puolesta on taisteltu. Kuva OKL:n tukikonsertista.

Savonlinnan OKL:n ympärillä kuohuu välillä myös mukavissa merkeissä. Puistokatu Block 9. syyskuuta on kaikille avoin tapahtuma, johon toivotaan kaikkia savonlinnalaisia sekä niitä, jotka ovat joskus opiskelleet Savonlinnassa. Ohjelmassa on erilaisia työpajoja, joissa on tarjolla tanssia, musiikkia, käsitöitä ja esimerkiksi tieto- ja viestintäteknologiaa.
”Puistokatu Block tarjoaa kaikille mahdollisuuden nähdä, miutä uutta on meneillään opetuksen saralla ja tapahtumasta saavat erityisesti opettajat ja opettajaopiskelijat hyötyä työhönsä”, järjestäjät kertovat.

Tapahtuman tavoitteena on saada paikalle tuhat opettajaa ja opettajaopiskelijaa kaikkialta Suomesta. Puistokatu Blockia seuraavana päivänä on kampuksella luvassa luokkakokoushenkinen tapahtuma.
”Nyt on hyvä tilaisuus päästä muistelemaan menneitä ja tutustumaan kampukseen sekä kokemaan iloisia jälleennäkemisiä”, järjestäjät kutsuvat.
Euroopan aluekehitysrahasto tukee tapahtumaa.

Puistokatu Block 9. syyskuuta Savonlinnassa.