Lupaava debyytti Holikilta

Keikkayhtyeenä kelpoisuutensa jo kauan sitten osoittanut Holik on ep:iden jälkeen edennyt suuria lupauksia herättävään pitkäsoittoonsa Get This Feeling. Avausraita I Know Your Dirty Little Secretissä junnausriffi yhdistyy upeaan melodiseen rullaavuuteen sekä oivaltavaan kitarasooloon. P.I.G. edustaa tarttuvaa poppausta, mutta ei kuitenkaan sijoitu kokonaisuudessa aivan terävimpään kärkeen.
Got Some Issuesissa koukukas riffittely kohtaa todella lennokkaan kertosäkeen. Nimenomaan kertsinsä osalta kyseessä on eräs albumin suurimmista hittikandidaateista. Deathweight käynnistyy seesteisesti inspiroituneen bassottelun sävyttämänä. Vauhtiin päästyään kappaleesta muodostuu kuitenkin melkoinen voimalataus.

Pitkäsoiton varsinaiset revittelyraidat Jinx in the Trousers ja Like a Landslide ovat jo levytysversioina sellaisia energianpurkauksia, että Holikin keikalla käymätön voi vain aavistaa, millaisiin sfääreihin kyseiset kappaleet livekontekstissa kohoavatkaan. Merry This and Happy That on veikeä slovari ja 10/22 nostalgissävyinen välipala. Riffijärkäle The Likes of Me and the Likes of You muodostuu kokonaistoteutuksessaan erääksi albumin ehdottomista kohokohdista. Levollisessa päätösraidassa Bemused/Death is in Fashion kuulas melodisuus ja synkkä teksti muodostavat voimakkaan, mutta toimivan kontrastin.
Holik on onnistunut työstämään kerrassaan lupaavan debyytin. Yhtye on sopivassa mikstuurassa indie, retro ja ennen kaikkea rock. Sisällössään albumi vastaa nimensä pyyntöön myönteisesti. Lopullinen räjähdys jäänee koettavaksi keikoilla.