Lehtiä Ilosaaressa sai opiskelijat liikkeelle

lehtia_ilosaaressa_1of12lehtia_ilosaaressa_2of12lehtia_ilosaaressa_3of12lehtia_ilosaaressa_4of12lehtia_ilosaaressa_5of12lehtia_ilosaaressa_6of12lehtia_ilosaaressa_7of12lehtia_ilosaaressa_8of12lehtia_ilosaaressa_9of12lehtia_ilosaaressa_10of12lehtia_ilosaaressa_11of12lehtia_ilosaaressa_12of12

JOENSUU – Paluun tehnyt Lehtiä Ilosaaressa menestyi kävijämäärän suhteen yli odotusten. Pelkästään ennakkoon myytiin yli 1600 lippua ja portillakin vaikutti lippukauppa käyvän. Epävakainen sää ei karkottanut ihmisiä. Vaikka pahat kielet väittävät jossakin vaiheessa festari-iltaa sataneen, ei se tunnelmaa latistanut. Henkilökohtainen tila ehkä pieneni, kun väki kasaantui katosten ja sateenvarjojen alle. Läheisyyden lisääntyminen on sinänsä ihan hieno juttu.
Takavuosina festarilla oli kaksi lavaa, joista pienemmän eteen oli eräänä vuonna ekojen bändien jo soittaessa leiriytynyt kaikessa rauhassa itseään sukiva sorsaperhe. Siitä voi päätellä, kuinka paljon paikalla oli maksaneita asiakkaita ja kuinka märkää oli. 15. syyskuuta 2011 sää oli kuin morsian siihen verrattuna.

Illan aloittanut Ukkosmaine toimi hyvänä sisäänheitto-orkesterina. Klaus Thunderin ääni kuulosti välillä vetelevän viimeisiään, mutta siihen nähden keikka oli laadukasta kuultavaa. Samuli Putro otti yleisön haltuun kokeneen esiintyjän varmuudella ja intoutui keikan loppupuolella villeihinkin tanssiliikkeisiin. Stella soitti, kuten Stella yleensä soittaa. Suuria yllätyksiä ei odotettu, eikä saatu, mutta hyvää ja laadukasta poprockia sen sijaan kyllä. Jukka Poika hurmasi loppuillan yleisön.

Huhujen mukaan ensi vuodelle on luvassa jotain vielä isompaa.