Lamppusuunnistus sytyttää seikkailijat

JOENSUU – Ylioppilaskunnan Joensuun kampuksen liikuntakerho haastaa mukaan uuteen liikuntatapahtumaan. Ensimmäinen Lokakuun Lamppusuunnistus seikkailu-urheilutapahtuma käydään keskiviikkona 27.10. Kisassa edetään suunnistaen rastilta toiselle juosten, pyöräillen ja kickbikella.
Tapahtuma käydään kahden tai kolmen hengen joukkueissa ja valittavana on sekä kilpa- että rentosarja. Kisa alkaa yhteislähtönä Louhelan kentältä ja rastit on sijoitettu yliopiston kampusalueelle ja kaupungin keskustan tuntumaan.
”Tapahtuman tarkoitus on tarjota vaihtelua ja jotain uutta yliopistoliikuntaan perinteisten liikuntailtapäivien rinnalle. Lokakuun Lamppusuunnistus haastaa osallistujat liikkumaan ulkona seikkailumielellä syksyn pimeydestä huolimatta”, Liikuntakerhon puheenjohtaja Taija Myllärinen toteaa.

Osallistujien pakolliseen varustukseen kuuluu pyörä, pyöränlamppu, kypärä, otsa- tai taskulamppu sekä juomapullo. Lisäksi heijastimen käyttö on suositeltavaa. Radat on tehty helpoiksi, joten mukaan voi lähteä mukavasti ”mummopyörällä” ilman kiristävää kisapipoa. Kilpailunhaluisimmat voivat kamppailla nopeudestaan hieman pidemmällä radalla mutta molempien sarjojen tavoiteaika on noin 2-3 tuntia. Tapahtuman päätteeksi parhaat nais-, mies- ja sekajoukkueet palkitaan kummastakin sarjasta ravintola Aurassa.
Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään ke 20. lokakuuta kello 15 mennessä osoitteeseen taijamy@cc.joensuu.fi. Osallistumismaksu on 10 euroa jokaiselta. Hinnalla saa sisältää kilpailumateriaalin, pesumahdollisuuden sekä lämpimän ruoan. Ilmoittautuessa tulee kertoa joukkueen nimi, sarja ja ottaako liha- vai kasvisruoan. Maksu ylioppilaskunnan tilille 577005-20246155, viitenumero 41085.
”Maksukuitit tarkistetaan ennen lähtöä, joten muista ottaa kuitti mukaan”, Myllärinen muistuttaa vielä.