Kuvakukon tekniset ongelmat korjattu

KUOPIO Kuopion Kuvakukossa esitystauon aiheuttanut tekninen ongelma on korjattu ja esitykset jatkuvat normaalisti.

”Digiprojektorissa oli sähkönsyöttöhäiriö ja koska noita moderneja vempeleitä ei korjata rautalangalla ja ilmastointiteipillä leffan samalla pyöriessä, kuten toisinaan fiksataan Kuvakukon yhä nätisti pyöriviä 50-luvun Philipsin 35 millimetrisiä koneita. Nyt varaosaa jouduttiin odottamaan luvattoman kauan”, elokuvateatterin johtaja Paul Staufenbiel kertoo.

Tänään torstaina esitetään viimeistä iltaa Neds kello kahdeksan ja Superclasicosta on lauantaina kello 20 viimeinen esitys. Täältä tulee Myyrä jatkaa vielä lauantaisin ja sunnuntaisin, 50/50, Sade kuuluu meille jatkavat myös vielä hetken. This Must Be The Place jatkaa vielä pari viikkoa.

Huomenna perjantaina 13. tammikuuta nähdään ensi-illassa kotimainen dokumentti Punaisen metsän hotelli kello 18. Dokumentissa seurataan minkälaiseksi trilleriksi muodostuu yhteistyö autoritäärisen Kiinan kansantasavallan ja suomalaisomisteisen metsäyhtiön kanssa.

”Toinen illan ensi-ilta on Steve McQueenin, jota ei pidä sekoittaa siihen kuuluisaan – ja kuolleeseen- Hollywood-näyttelijään, Shame klo 19.45. Pääosassa tässä hieman erilaisessa tunne-elämän kuvauksessa loistaa Carey Mulligan”, Staufenbiel hehkuttaa.

Lisätietoa: Kuvakukon nettisivut