Kuolio kutsuu apua

KUOPIO Syyskuussa ensi-iltaan tuleva Kuolio-musikaali etsii avustajia. Haussa on neljästä viiteen tanssiteatterista kiinnostunutta henkilöä. Avustajilta vaaditaan lähinnä rytmitajua ja innostusta.

”Kuolion avustajaksi voi ilmoittautua, jos olet kiinnostunut esiintymisestä, olet liikunnallinen, ryhmässä toimeentuleva ja innostut näyttämöllä olosta, ja sinulla on jonkun verran kokemusta”, kertoo tanssija-tuottaja Anja Lappi-Hautamäki.

Kuolio yhdistää tanssia, teatteria ja musiikkia. Esityksessä on mukana Kuolion eli Miko Kivisen lisäksi tanssija Jonna Aaltonen Turusta. Itä-suomalaista tanssiteatteri -genreä edustavat puolestaan Liisa Ruuskanen ja Anja Lappi-Hautamäki.

”Kuoliolla ja esiintyjillä on kokotrikoo, joten siinä esiintyminen voi olla jollekin kynnyskysmys, mutta luvassa mukava porukka”, kertoo Lappi-Hautamäki.

Lappi-Hautamäen mukaan avustajien tehtäviin kuuluu muun muassa pahvilaatikoiden kasaamista, joista rakennetaan kookas ydinvoimala. Avustajan tehtävistä ei makseta palkkiota.

Naivistista absurdismia edustavan Kuolion lähtökohtana on kiinnostus tutkia tunteita fysiologisina ja esitettyinä sekä tanssittavina tapahtumina. Lisäksi tavoite on tutkia ehdollistumista ihmistenvälisyyttä ja esittämistapahtumaa yhdistävänä ilmiönä.

Esityksen tuottaa Itäinen ja Läntinen tanssin aluekeskus. Tuotannosta vastaa Anya Pro ja ohjauksesta Juha Hippi. Kuolion on käsikirjoittanut Miko Kivinen. Liisa Ruuskanen on tehnyt koreografiat.

Ilmoittautumiset avustajaksi viimeistään 24. elokuuta mennessä osoitteeseen: info@anyapro.fi tai soittamalla numeroon 040 5383823.

Kuolo-musikaali ensi-ilta 14. syyskuuta Sotkulla

Lisätietoa:
http://www.youtube.com/watch?v=8oglWzuY-C0&feature=youtu.be
http://www.kuolio.fi/