Kulttuuri vaihtoon Kerubissa

Levyt kiertoon – kulttuuritavaroiden vaihtotori järjestetään viimeisiään vetelevässä Kerubin Kuppilassa lauantaina 16. tammikuuta. Vaihtotorille voivat halukkaat tuoda levyjä, kirjoja, elokuvia ja pelejä sekä muita kulttuurituotteita. Näistä voi kuka tahansa tulla tekemään löytöjä. Vaihtotorille tuoduista tavaroista ei siis tarvitse maksaa, mutta tuotteet eivät ole tarkoitettu jälleenmyyntiin. Tori järjestetään klo 12-16.

”Idea kulttuurituotteiden vaihtotoriin syntyi kun katselin omia notkuvia hyllyjäni. Tajusin omistavani paljon levyjä ja kirjoja joita en oikeasti tarvitse, mutta jotka saattaisivat kiinnostaa muita. Kulttuuri on tehty kulutettavaksi ja tekee sielulle hyvää luopua ylimääräisistä tavaroista. Kierrättäminen on ekologisesti järkevämpää kuin aina vaan uusien tuotteiden haaliminen. Eikä hyvä kulttuurituote koskaan vanhene. Vaihtotorilla voi samalla kertaa tukea kestävää kehitystä ja löytää uusia suosikkeja. Mikäs sen mukavampaa”, toteaa tapahtumaa järjestävä Antti Rask.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja vaihdannan lomassa paikalliset dj:t viihdyttävät kävijöitä. Kulttuurituotteita on mahdollista tuoda ennakkoon Joensuun Popmuusikoiden toimistolle osoitteeseen Rantakatu 9.