Kokoomusopiskelijat syvästi huolissaan sisarliittonsa toimista

KOKOOMUS – Pääministeripuolue Kokoomuksen nuoriso- ja opiskelijaliitot ottavat etäisyyttä toisiinsa. Tuhatkunta ojentaa Kokoomuksen Nuorten liiton puheenjohtajaa Susanna Koskea. Koski arvioi STT:lle, että homoparien adoptio-oikeus voi haitata heteroparien adoptiomahdollisuuksia. Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta muistuttaa Koskea perustuslain kuudennesta pykälästä, jonka mukaan ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

”Adoptio lähtee lapsen edusta. Rajaamalla kategorisesti homoparit pois rajoitetaan mahdollisten adoptiovanhempien määrää. Miten tämä voi olla lapsen edun mukaista?”, Tuhatkunnan puheenjohtaja Akseli Hakala ihmettelee.
”Kosken ja Kokoomusnuorten tulee ymmärtää, että vapauden toinen puoli on vastuu sanoista ja teoista. Suomalaista yhteiskuntaa ei rakenneta ajatukselle, jossa jonkun yhdenvertaisuus on suurempaa kuin toisen”, Hakala jatkaa.

Tuhatkunta ilmoittaa olevansa syvästi huolissaan sisarliittonsa toiminnasta.
”Kokoomusopiskelijoiden jäsenistö on pettynyt Kokoomusnuorten johdon toimiin, joissa sivistys, välittäminen ja vastuu loistavat vain poissaolollaan”, Hakala lataa.