Klassikot verevinä livetulkintoina

Suomipunkin ikilegendan Tumppi Varosen Problems-yhtyeen nykyisessä kokoonpanossa vaikuttavat kitarassa Rane Raitsikka (Smack, Balls, Lama), bassossa niinikään Ballsista, Smackistä sekä Miljoonaliigasta tuttu Jimi Sero ja rummuissa Markus Raivio.
Semifinaalissa ja Vastavirrassa äänitetty livealbumi Suora lähetys on paria uudempaa kappaletta lukuun ottamatta silkkaa klassikkoputkea 1970-80-lukujen taitteesta aloitusraidasta Mä haluun mennä viimeiseen iskuun Ei tää lama mun päähän käy.

Klassisimpien Problems-rallien (Katupoikien laulu, Maanantaina, Tapan aikaa, Raitsikka oot) ohella mukana on myös legendaarisia hittejä Pelle Miljoona & 1980 -yhtyeen sekä Pelle Miljoona Oy:n ohjelmistosta. Ramones-hitti Sheena is a Punk Rockerin suomennos ei ole kuitenkaan enää nykyisin Tiina on niin nuori, vaan Tiina on punkkari.
Verevät ja iskevät versioinnit ansaitsevat levytysdokumentointinsa, sillä biiseinä Problemsin parhaimmisto on kestänyt aikaa hyvin. Sopivasti annosteltuna nostalgia on täysin paikallaan. Problemsin tahtoo tsekata pitkästä aikaa myös livenä jo uudistuneen miehistönkin takia.