Kirjoituskisan voittaja saa esityksen itselleen ja 59 kaverille

Teksti: Pasi Huttunen
Kuva: Natalya Kartashova

Sankarit ja sankaruus on Joensuun kaupunginteatterin käynnistämän kirjoituskilpailun aiheena. Voittajalle on luvassa maksuton Maa, jossa sankarit saavat elää -teatteriesitys 60 hengelle voittajan valitsemassa paikassa. Kilpailun tuomaristoon kuuluvat teatterinjohtaja Iiristiina Varilo, näyttelijä Olli-Kalle Heimo ja kirjailija Esko-Pekka Tiitinen.
”Kirjoittaja voi lähestyä aihetta omasta näkökulmastaan ja kirjoittaa proosaa, runon tai vaikka laulun sanat – muoto on vapaa. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia ja ne voivat olla hauskoja, absurdeja, koskettavia, häiritseviä, provosoivia tai mitä tahansa taivaan alla”; tehtävänantoa kuvaillaan.

Kilpailu on suunnattu Pohjois-Karjalassa asuville 15.25 -vuotiaille ja kilpailuaika jatkuu 9. syyskuuta saakka. Lisätietoa kilpailusta löytyy Joensuun kaupunginteatterin sivuilta: SANKARIT-kirjoituskilpailu 15-25 -vuotiaille.

Maa, jossa sankarit saavat elää on Teatteri 2.0:n ja Lahden kaupunginteatterin yhteistuotanto, joka vierailee Joensuun kaupunginteatterissa.