Kirjastosuunnistusta Joensuun kampuksella

JOENSUU – Yliopistolaiset pääsevat jatkamaan jääkiekon MM-kullan tuomaa urheiluhuumaa suunnistamalla kampuksella kohti kirjaston sisäänkäyntejä. Remontin kourissa olevaan kampuskirjastoon kuljetaan tällä hetkellä kahdesta eri ovesta, riippuen kirjastossa toimitettavasta asiasta.
Kirjaston ensimmäinen kerros on pois asiakaskäytöstä lukuun ottamatta kurssikirjojen lukusalia, jossa ovat väliaikaisesti lainattavat kurssikirjat. Siellä on myös toinen väliaikaisista asiakaspalvelupisteistä kurssikirjojen lainaamista varten. Sisäänkäynti kurssikirjasaliin on Carelia-talon Maakunta-arkiston puoleisessa päädyssä.

Kaikki muut palvelut (varausten nouto, kopiokorttien ostaminen, maksujen maksaminen, kaukopalvelu jne.) saat toisen kerroksen palvelupisteestä, jonne pääset Yliopistokadun puolelta henkilökunnan ovesta. Sieltä lainataan myös 2. ja 3. kerrosten salien aineistot.
Kurssikirjojen lukusalikappaleet ovat 3. kerroksessa salissa IV ja ne lainataan toisen kerroksen palvelupisteessä. Yölainavarausten tekemiseen on asiakaspääte kummankin lainauspisteen yhteydessä.
Kirjaston asiakkaiden kannattaa odotella kummallisuuksien jatkuvan aina 15. elokuuta saakka, jolloin kirjaston toiminta normalisoituu ja jatkuu uusissa tiloissa.

Lisätietoa kannattaa hakea kirjaston remonttiblogista osoitteesta http://joensuunkampuskirjastonremonttiblogi.blogspot.com/