Jaakko Laitinen & Väärä Raha räjäyttää Kuopion kampuksen

Jaakko Laitinen & Väärä Raha esiintyy ja tarjoaa päiväkahviseuraa torstaina 22. huhtikuuta Lukemalla Kuopion yliopiston kampuksella. Juuri Viron kiertueelta palannut kulttibändi kiehauttaa pelit soimaan sopivasti lounasaikaan.

Jaakko Laitinen & Väärä Raha on Helsingin lappilaisista emigranttipelimanneista koottu Lapland-Balkand-superbändi, jonka musiikissa yhdistyvät sähäkkä Balkanin mustalaisrytke ja vanha suomalainen iskelmä, sekä muun muassa ska ja jazz. Lopputuloksena on sieluun seikkaileva kudelma rajatonta riemua ja suloista kaipuuta.

Helmilevyt julkaisevat nousukiidossa olevan kokoonpanon ensi levyn toukokuun alussa. Laitinen tunnetaan niin ikään kulttimaineeseen nousseen Orkestar Business Classin perustajana.

Jaakko Laitinen & Väärä Raha aloittaa duo/trio keikkansa Lukemalla torstaina jo kello 13.00. Koko komeudessaan orkesteri esiintyy Kuopiossa myös Henry’s pubissa keskiviikkona 21. huhtikuuta yhdessä Profeetta ja Uusi maailmanuskonto -bändin kanssa. Profeetta ja Uusi Maailmanuskonto on Jyväskylästä peräisin oleva, vuonna 2002 hajonneen Laulurastas-reggae-yhtyeen solistin Profeetan perustama elektroninen-yhtye, jonka muut jäsenet muodostavat myös ”Puppa J & Tasottavat” kokoonpanon.

Lukemalle on torstaina vapaa pääsy ja tarjolla on kahvia.


Jaakko Laitinen myspace


Profeetta ja Uusi maailmanuskonto myspace