Jaakko Laitinen ja Väärä Raha Joensuuhun

Maaliskuun Uljaan kansikuvapoikana kunnostautunut Jaakko Laitinen esiintyy torstaina 7. huhtikuuta Väärä Raha-orkesterinsa Kerubissa. Yhtyeen musiikki on erikoislaatuinen cocktail, missä yhdistyvät Balkanin tuliset mustalaisrytmit, venäläisten romanssien tunteikkuus ja suomalaisten iskelmien hikinen kaiho.

Jaakko Laitinen & Väärä Raha on koottu kaksi ja puoli vuotta sitten Laitisen ja haitaristi Marko Roinisen muutettua Helsinkiin

”Yhtyeen riveihin valittiin maamme pääkaupungin lappilais-peräisten huippumuusikoiden kerma, soittimistonaan laulu, trumpetti, haitari, kontrabasso ja rummut, soitteleepa trumpetisti Jarkko ”Jargeli” Niemelä väliin buzukiakin, mainiota kreikkalaisperäistä perinnesoitinta”, kertoo yhtyeen solisi Jaakko Laitinen.

Nuoresta iästään huolimatta on yhtye keikkaillut ja kierrellyt touhukkaasti ympäri sekä Suomen että myös Baltian ja Skandinavian.

”Bändin nimi herättää ilon väristyksiä tanssijoiden ja rakastajien keskuudessa kaikkialla minne se on ennättänyt”, innostuu Laitinen.

Viime vuonna teki yhtye yhteensä 80 keikkaa ja julkaisi kiitosta ja ylistystä saavuttaneen debyyttilevynsä. Tänä vuonna seikkailut jatkuvat, livesoitto tiukentuu entisestään, uusia ulkomaan reviireitä valloitetaan ja toisen levyn nauhoitukset käynnistyvät.

Tanssikengät on syytä ottaa mukaan ja sovinnaisuuden vaatimukset jättää kotiin, Jaakko Laitinen & Väärä Raha tulee kaupunkiin!

Torstaina 7. huhtikuuta 2011 Jaakko Laitinen & Väärä Raha Kerubissa, liput 6 euroa.

Jaakko Laitinen ja Väärä Raha Myspacessa