Indiedisco astelee Introon

KUOPIO Lyhyessä ajassa suuren suosion saavuttanut Indiedisco valloittaa tulevana perjantaina ensimmäistä kertaa Intron. Aiemmin Pannuhuoneella järjestetyssä tapahtumassa kuullaan pääasiassa tanssittavaa indie pop/rockia elektronisilla elementeillä maustettuna. Tapahtuman isäntä dj This Charming Man eli Arttu Seppänen ei klubin nimestä huolimatta jumita genreen.

”En ole ollut hirveän tarkka sen kanssa, että pitää olla todella marginaalibändejä. Ei se oikein toimisi, jos olisi todella kokeellista. Jengi kuitenkin haluaa tanssia ja se ei oikein onnistu tosi kokeellisella musiikilla. Se on kuitenkin pääasiassa indietä, mutta mielestäni ei haittaa, jos sinne menee jotain mainstreamimpää kamaa sekaan”, Seppänen kertoo.

Indiediscolle on selkeästi ollut kysyntää, sillä Kuopiossa tupa on ollut aina kutakuinkin täynnä ja onpa Seppänen päässyt vierailemaan myös mm. Joensuussa ja Varkaudessa.

”Olin todella yllättynyt, että Varkaudestakin löytyi ihmisiä, jotka tykkäsivät. Jengi oli fiiliksissä ja monet tulivat kehumaan. En saanut yhtään negatiivista palautetta, eikä kukaan tullut aukomaan päätään, mihin olin jo vähän varautunut.”

Tähän asti tapahtumat on viety läpi levymusiikin voimin, joskin Seppänen on välillä intoutunut hurmaamaan yleisöä rummuttamalla ananaksesta ja pyykkikorina toimineesta pöntöstä tuunattuja instrumentteja. Tulevaisuudessa discossa saatetaan kuulla myös elävää musiikkia.

This Charming Indiedisco perjantaina 7. syyskuuta Ravintola Introssa