Huikea show Savonlinnassa

SAVONLINNA – Lumisena tiistai-iltana Savonlinnan kampuksen ala-aula on täytynyt juhlavasti pukeutuneesta yleisöstä. Tunnelma aulassa on hieman hilpeä, sekä jännittyneen odottava. Liikunnan sivuaineen opiskelijat tuovat tänä iltana kauan odotetun shownsa yleisön eteen.
”Gaalan suunnittelu aloitettiin jo syksyllä ja harjoitukset joulun jälkeen”, liikunnan sivuaineen opiskelijat Matti Suokas ja Jonna Peltonen kertovat.
”Shown toteuttaminen on ollut työntäyteinen, mutta antoisa projekti. Gaalaa on ollut ihan superhauskaa tehdä, mutta kyllä on eletty kaikki projektin vaiheetkin”, Peltonen kuvailee.
Peltonen ja Suokas lupaavat että illan showsta tulee erilainen ja mahtava.

Uutena aikaisempaan verrattuna tänä vuonna gaalassa showta siivitti taustalla soittava live-bändi. Live-musiikki teki esityksestä intensiivisemmän ja elävämmän. Bändin lisääminen esitykseen on onnistunut esimerkki sivuaineiden välisestä yhteistyöstä, sillä soittajat olivat pääosin musiikin sivuaineen opiskelijoita.

Esitys täytti Peltosen ja Suokkaan lupaukset. Näyttävä taskulampuilla luotu valoshow sai yleisön mukaansa heti alusta lähtien, ja sama tunnelma pysyi yllä loppuun saakka. Esityksen teemana oli tulevaisuuden luokkakokous ja se koostui erilaisista liikunnallisista tanssiesityksistä, videoklipeistä ja humoristisista teatterikohtauksista.
Monipuolinen show sai katsojan ihailemaan esittäjien taitoja. Välissä taas nauratti niin, että vesi tuli silmistä.