Hämmentävä viikko edessä

Nykyään kulttuuri-ilmiönä ja aiemmin kulttuurijaostona tunnettu Kulttis järjestää Hämmentävän taiteen viikon Joensuun kampuksella ja kaupungilla 15.-19. maaliskuuta. Parhaillaan on meneillään myös Hämmentävä kirjoituskilpailu, johon voi osallistua 12. maaliskuuta saakka lähettämällä tekstinsä osoitteeseen kulttis@gmail.com. Teksti saa kuvata hämmennystä tai aiheuttaa sitä. Tyyli on vapaa.

Carelian aulassa pidetään rentoutumisnurkkausta maanantaista torstaihin kello 10–14 välisenä aikana. Nurkkauksessa voi levätä opiskelu- ja työkiireiden välillä ja kuunnella samalla äänikirjoja. Tarjolla on esimerkiksi Edith Södergranin runoja ja Tsehovin näytelmiä.

Lisäksi Carelian aulassa on viikon ajan nähtävillä Kulttiksen valokuvauskerhon valokuvanäyttely.

Tiistaina 16, maaliskuuta voi käydä ihmettelemässä Improliigaa Vyöhykkeellä (Suvantokatu 1) ja keskiviikkona 17. ja torstaina 18. päivä on tarjolla Ylioppilasteatterin Ruusujen ja raunioiden kaupunki Pakkahuoneella (Rantakatu 2b) kello 19.

Viikko huipentuu perjantaina 19. päivä hämmentävän taiteen iltaan Jokelassa. Illan aikana julkistetaan ja palkitaan hämmentävän kirjoituskilpailun voittaja sekä nautitaan Jouko ja Rusinan sekä Vihreän Maan tarjoilemista livemusiikkikattauksista.

Ennakkolippuja Hämmentävän taiteen iltaan saa ylioppilaskunnan Joensuun toimistolta.