Hallituksen puheenjohtaja taas Savonlinnasta

ISYY – Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsi vuoden 2013 hallituksen kokouksessaan 8. joulukuuta. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin käsityöopettajaopiskelija Marjo Turunen Savonlinnasta. 1. varapuheenjohtajaksi ja Joensuun kampuspuheenjohtajaksi valittiin Topias Tamminen. 2. varapuheenjohtajaksi ja Kuopion kampuksen puheenjohtajaksi valittiin Olli-Pekka Sartanen. Lisäksi hallitukseen valittiin Toivo Haimi, Noora Kettunen, Satu Koikkalainen, Paula Martikainen ja Annakaisa Tirronen.

Puheenjohtajaksi valittu Turunen edustaa edustajistossa Puolueettomia, mutta puoluetaustaltaan hän on sosialidemokraatti. Nyt toimikauttaan viimeistelevässä hallituksessa Turunen on toiminut koulutuspoliittisena vastaavana. Samalla hän on hallituksesta ainut, joka jatkaa ensi vuonna.

Joensuun kampuspuheenjohtajaksi valittu Itämaan vihreiden tietäjien Topias Tamminen on edustajistossa varajäsenenä. Lisäksi hän toimii opintotukilautakunnan varajäsenenä sekä Joensuun vihreiden nuorten ja opiskelijoiden taloudenhoitajana. Hän opiskelee yhteiskuntamaantiedettä toista vuotta. Kuopion kampuspuheenjohtajaksi valittu Kuopion ainejärjestöliiton Olli-Pekka Sartanen on Tammisen tapaan edustajistossa varajäsenenä sekä hallopedi-tehtävissä.
Hallituksen toimikausi alkaa 1.1.2013.