Entistä iskevämmät äpärät

Kokoonpanon uudistaminen on tehnyt terää Los Bastardos Finlandeses -yhtyeelle. Devil Virtasen paikan ottanut Ben Granfelt on tuonut mukanaan ripauksen kaivattua kaupallisuutta.
Uusi pitkäsoitto käynnistyy sen riemastuttavalla nimiraidalla Saved by Rock N’ Roll. Albumin alkuosan huippuhetkiin lukeutuvat killerikertosäkeillä ja kekseliäillä kitarasooloilla varustetut Anna-Lisa sekä Acapulco. Levyn puolivälin tienoille sijoittuu parin hieman keskinkertaisemman biisin jakso, mutta tuhdista Twin Sister- raidasta lähtien albumin loppuosa on silkkaa pässinlihaa.

Pienen klassikon aineksia omaavat erityisesti veikeä Hop on Your Harley sekä pitkä ja vakuuttava päätösraita Skulls and Guitars.
Bastardot ovat opetelleet soittamaan entistä liukkaammin ja tarkemmin. Vaikka selkeää räyhää levyllä ainoana edustaa kakkosbiisi Heartbreaker, on lopputuloksena yksitoista biisiä kerrassaan innostavaa, iskevää, tanakkaa ja paikoitellen jopa letkeää rockia Motörheadin, ZZ-Topin ynnä muiden suurten esikuvien hengessä.
Paras Bastardos -pitkäsoitto tähän saakka.