Avustajapalaverissa voit tavata päätoimittaja Kumpulaisen!

Uljaan avustajapalaveri pidetään lehden Joensuun toimituksessa (Suvantokatu 6, sisään takaovesta tai yokunnan pääovesta) tiistaina 2. maaliskuuta alkaen kello 16.30. Ovet ovat lukossa, mutta sisään pääsee ovikelloa soittamalla, koputtamalla tai soittamalla kampustoimittajan numeroon 044 576 8427. Paikalle saapuu myös pian aloittava uusi päätoimittaja Jarkko Kumpulainen.

Palaverissa keskustellaan Uljaan tulevaisuudesta ja lehden kehittämisen suunnasta uuden Uljaan päätoimittajan aikakaudella. Menneisyyden haamut jätetään komeroon, mutta lämpimästi tervetulleita palaveriin ovat niin uudet kuin vanhatkin avustajat. Lähinnä Uljasta kiinnostaa tällä hetkellä sinun näkemyksesi ja panoksesi. Tarjoa siis kirjoitus- kuvaus- ja kuvitustaitosi sekä ideasi Uljaan kaunistamiseksi.

Sen verran Palaverissa toki kaivellaan menneitä, että Uljaan tähänastisen historian onnistumisia ja epäonnistumisia käydään kriittisesti läpi. Paikalle saa siis tulla vaikka vain keskustelemaan Uljaan kehittämisestä, vaikka aika tai innostus ei riittäisi varsinaiseen sisällön tuottamiseen.

Vieläkö Uljas on PAS-KA ja miten siitä tehdään vähemmän PAS-KA? Tule kertomaan meille näkemyksesi!