Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ILOA JA VALOA SAVILAHDESSA

syyskuu 8 klo 14:00

1. Iloa ja valoa Savilahdessa: la 8.9. klo 14–22

Yliopistonranta–Savisaari–Skeittipuisto–Varikko–Viestikatu

Ulkoilmaelokuva hämärässä alkusyksyn illassa. Rentoa musiikkia piknikillä Savilahden rannassa. Salaperäistä tutustumista Savilahdessa sijaitseviin luolastoihin. Kaikkea tätä ja paljon muuta.

Iloa ja valoa Savilahdessa on uusi tapahtuma, joka järjestetään Savilahdessa lauantaina 8.9.2018 klo 14–22. Kaikenikäisille suunnatun tapahtuman teemana on nimensä mukaisesti ilo ja valo.

Ohjelmassa on Varikon luoliin tutustumista, koko perheen työpajoja, valotaidetta, bändejä, parkourausta, geokätköilyä, luontoretki, arkkitehtuurikävely, katutaidetta, piknik ja paljon muuta. Illan kruunaa ulkoilmaelokuva Mamma Mia! – Here we go again. Ohjelmaa on koostettu yhdessä alueen toimijoiden kanssa ja kaikki ovat olleet tervetulleita luomaan tapahtumaan sisältöä ja alueelle tunnelmaa sekä rakentamaan tulevan kaupunginosan fiilistä jo ennakkoon. Tapahtumia on eri puolilla Savilahtea. Katso koko ohjelma ja kartta sähköpostin liitteestä.

Ilmainen katujuna kulkee väliä Tori–Yliopistonranta–Varikko–Yliopistonranta–Tori. Lähtö on torilta tunnin välein klo 13.30 alkaen. Viimeinen juna lähtee klo 19.30. Autoille on parkkipaikkoja rajoitetusti ja autot toivotaan pysäköitävän toriparkkiin, jossa pysäköinti on tarjolla puoleen hintaan klo 14–18. Yliopistonrannasta on venekuljetus Savisaareen. Vene kulkee nonstopina klo 14–18. Tapahtumapisteisiin pääsee sujuvasti myös kävellen ja pyöräillen.

Lisätietoa tapahtumasta: www.savilahti.com/iloa-valoa iloavaloa.savilahti@gmail.com

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/764955547226059/

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 8
Aika:
14:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.savilahti.com/iloa-valoa

Järjestäjä

anya productions
Puhelin:
+358 40 538 3823
Sähköposti:
info@anyapro.fi
Kotisivu:
www.anyapro.fi

Tapahtumapaikka

Yliopistonranta
Yliopistonranta 1
Kuopio,Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.savilahti.com/iloa-valoa