Uutinen - 7.3.2018

YTHS:n kahdesta vakituisen hammaslääkärin paikasta on täytettynä tällä hetkellä vain yksi, ja resurssipulaa on paikattu ostopalveluilla. Joensuussa hammaslääkärin vastaanotolle pääsee vaivasta riippumatta kahdessa kuukaudessa.

Uutinen - 6.3.2018

Yliopistolla on tarkat velvoitteet siitä, mitä sen täytyy mahdollisissa häirintätapauksissa tehdä työnantajana. Nyt haussa on vastaavat selkeät käytännöt opiskelijan suuntaan.

Arvio - 6.3.2018

Tapa poika -levyllä pakataan Pyhimyksen kiemuraisia mietteitä popahtavaan kääreeseen. Lopputulos on polarisoiva tarkoituksellisesti ja tahattomasti.

Kun teknologia kehittyy riittävän pitkälle myös intiimeissä asioissa, niin ihmisten välinen empatia saattaa alkaa murentua, Tuulia Reponen pohtii.

Joensuussa tietojenkäsittelytieteen opiskelijoille tarjoutuu tilaisuus opinnäytetöiden tekemiseen Siun Soten datasta. Mahdollisuus voi poikia myös työpaikan.

Being a tutor gives contacts with people from different cultures. Despite culture sharing, new international students are still not well represented in Finnish groups.