Arvio - 16.2.2018

Ari Väntäsen harvinaislaatuisen kiehtovasti kirjoitettu biografia Stone-yhtyeestä tarjoilee runsaasti luettavaa bändin musiikillisesta kehityskaaresta.

Uutinen - 15.2.2018

Opettajaopiskelijoiden harjoitteluajankohdat muuttuvat. Muutoksen seuraukset ovat suurimmat ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Huolena on, ehtiikö ennen harjoittelua tutustua edes omaan kurssiryhmään.

Arvio - 14.2.2018

Tositapahtumiin perustuva The Greatest Showman tuo hymyn katsojan huulille ja saa tanssijalankin vipattamaan.

Lain uudistuksella pyritään vähentämään byrokratiaa, mutta sillä on myös negatiivisia vaikutuksia kansanterveyteen. Maksullisen alkoholin tarjoamiseen opiskelijatapahtumissa tarvitaan jatkossakin anniskelulupa.

Kesällä tapahtunut virhe luokanopettajien valinnassa on johtanut neljään valitukseen Itä-Suomen hallinto-oikeuteen. Kantelut koskivat muutoksenhakulautakunnan elokuista päätöstä olla ottamatta sisään ylimääräisiä hakijoita, jotka olivat vahingossa hyväksytty opiskelijoiksi kesäkuussa Opintopolku-palvelussa.

Ainejärjestöjen omat häirintäyhdyshenkilöt olisivat mukana selvittämässä ristiriitatilanteita. Vielä on auki, mikä on tarkka suunnitelma ja miten se toteutetaan.