Arvio - 8.3.2018

Unkarin Amélieksi kutsuttu elokuva liikkuu niin syvissä vesissä, että sen nähtyäsi naapurien orgasmien laskemisen sijaan huomaatkin punnitsevasi elämänarvojasi uudelleen.

Uutinen - 7.3.2018

ISYY vaatii kannanotossaan UEF:lta kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa häirintätapauksiin ja sitä, että yliopiston on luotava selkeät vastuunjaot ja toimintaohjeet siihen, kuinka häirintätapauksissa toimitaan.

Uutinen - 7.3.2018

YTHS:n kahdesta vakituisen hammaslääkärin paikasta on täytettynä tällä hetkellä vain yksi, ja resurssipulaa on paikattu ostopalveluilla. Joensuussa hammaslääkärin vastaanotolle pääsee vaivasta riippumatta kahdessa kuukaudessa.

Yliopistolla on tarkat velvoitteet siitä, mitä sen täytyy mahdollisissa häirintätapauksissa tehdä työnantajana. Nyt haussa on vastaavat selkeät käytännöt opiskelijan suuntaan.

Tapa poika -levyllä pakataan Pyhimyksen kiemuraisia mietteitä popahtavaan kääreeseen. Lopputulos on polarisoiva tarkoituksellisesti ja tahattomasti.

Kun teknologia kehittyy riittävän pitkälle myös intiimeissä asioissa, niin ihmisten välinen empatia saattaa alkaa murentua, Tuulia Reponen pohtii.