Juttu - 15.11.2018

Suomen kallein viestintäsotkujen siivooja Katleena Kortesuo painottaa itsetuntemuksen merkitystä, jos mielii rakentaa toimivan maineen eli henkilöbrändin.

Uutinen - 13.11.2018

Erilaisten erityisruokavalioiden ja ruokailutottumusten välillä luoviminen tarjoaa haastetta kampusravintoloille 15 500 tutkinto-opiskelijan yliopistossa.

Juttu - 12.11.2018

Rokumentissa esitetään tänä vuonna dokumentteja, joiden päähenkilöt elävät esimerkiksi kaatopaikalla tai pakolaisleirissä. Heitä yhdistää toivo paremmasta huomisesta. Dokumenttien lisäksi elokuvateatterissa nähdään myös livemusiikkia.

Opiskelija saattaa eristäytyä kotiin kuukausiksi, jos luennoilla ei ole läsnäolopakkoa. Kuopion YTHS:n terveystyöryhmä järjestää kampuksella kaverikahvilatoimintaa, jonka tavoitteena on ehkäistä opiskelijoiden kokemaa yksinäisyyttä.

Muunsukupuolisuutta ei tulisi nähdä erilaisuutena, vaan osana sukupuolten moninaisuutta, sanovat aiheesta kirjan kirjoittanut Veera Järvenpää ja muunsukupuolinen Kuisma Ilves. Pitäisi tiedostaa, että vaikka ihminen näyttäisi ihan ’tavalliselta’, hän voikin olla ihan jotain muuta.

Hymy- ja valitusviikko sai jälleen opiskelijat liikkeelle. Palautetta ylioppilaskunnalle tuli 27 sivun verran.