Levymessut Joensuussa sunnuntaina

JOENSUU – Levymessut Rokumentin yhteydessä ovat muodostuneet jo perinteeksi. Tänä vuonna levykauppa Levy-Eskot järjestää messut Kerubin kellarissa 16. marraskuuta kello 11 alkaen. Pääosa edellisvuoden myyjistä saapuu paikalle ja levykauppias Tommi Piipposen mukaan uusiakin myyjiä saapuu puolenkymmentä.

”Viime vuoden myyjistä kahta lukuunottamatta kaikki varasivat paikkansa tämän vuoden messuille heti edellisten messujen päätyttyä”, hän toteaa.

”Käytettyjen vinyylien osuus messupöytien antimista on edellisvuosien tapaan suuri. Etenkin progressiivisen rockin ja metallimusiikin ystäville messuilta löytyy runsaasti plärättävää. Messutarjonnasta on mahdollisuus bongata 500 kpl:n seiskatuumaisen singlen valikoima, jossa on mukana niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin artisteja. Messuille saapuu myös vinyylisoitinten maahantuoja esittelemään tämän hetkistä soitintarjontaa. Musiikkikirjojen osuus nousee viime vuodesta, oheistarvikkeita löytyy jääkaappimagneeteista kangaskasseihin ja löytyypä messuilta pieni valikoima c-kasettejakin”, Piipponen lisää.

Messut jatkuvat kello 15 saakka.