Kuoro kaipaa lisää väkeä

JOENSUU – Retrohenkisesti nimensa säilyttäneen Joensuun yliopiston kuoron pääsykokeet järjestetään yliopiston Educa-rakennuksen salissa E201 12. ja 13. syyskuuta kello 17 alkaen. Koelauluissa esitetään vapaavalintainen laulu ja sen nuotit suositellaan otettavaksi mukaan.
”Mikäli olet motivoitunut ja kiinnostunut laulamisesta hyvässä porukassa, voit olla etsimämme henkilö. Nuotinlukutaito katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on, että innostusta riittää”, kuorosta kerrotaan.

Yliopisto-opiskelijoiden lisäksi myös konservatorion ja ammattikorkeakoulun opiskelijat toivotetaan tervetulleeksi.
Halukkaat toivotetaan myös tervetulleeksi seuraamaan kuoron harjoituksia salissa AT100 syyskuun ajan maanantaisin kello 18-20.

 • ei nimeä

  tuli tuossa vaan mieleen että onko läsnäolo pakollista sekä 12 ja 13 päivä vai riittääkö toinen niistä päivistä?

  • Uljas

   Asiasta voinee kysellä suoraan kuorolta puheenjohtaja Juho Leppäseltä (juho.leppanen@uef.fi) tai kuoronjohtaja Helena Hulmilta (helena.hulmi@uef.fi).

   -Pasi Huttunen

 • Mikäli kysyjä ei ole vielä vastausta saanut: Ei tarvitse osallistua kuin vain toisena päivänä, pahoittelut jos asia on kuoron mainoksissa epäselvästi ilmaistu. Lämpimästi tervetuloa pääsykokeisiin maanantaina TAI tiistaina, kumpana päivänä vaan omaan aikatauluun paremmin sopii :)

 • KEL

  Hei! Saako opiskelunsa jo lopettanut 25-vuotias osallistua? Vai onko pakko olla sillä hetkellä opiskelija kun on kuorossa? Pitää varmaan hakea uudelleen kouluun :)

 • Sari

  Hei sie 25-vuotias opiskelusi jo lopettanut! Ootko mies- vai naislaulaja?

 • Heippa!

  Tämä mainos alkaa näköjään levitä nyt myös facebookissa. Ottakaa sivua suosittelevat huomioon, että mainos on viimesyksyinen, eikä tämän syksyn pääsykoepäivämääriä ole vielä julkaistu :)

  Syksyn 2012 pääsykoepäivämäärät ilmoitetaan mm. kuoron nettisivuilla ja facebookissa myöhemmin.

 • Helena Hulmi

  Tällä verkkosivulla on kyselty kuoroon osallistumisesta, mikäli on jo lopettanut opiskelunsa. Periaatteena on ollut se, että kun opiskeluaikanaan liittyy kuoroon voi lauluharrastusta jatkaa valmistumisensa jälkeenkin. Kuorossa on tälläkin hetkellä muutamia valmistuneita, jotka siis edelleen ovat mukana.
  Esittämäsi kysymys on uusi ja kuoron hallitus ottaa tämän asian esille ensi viikon kokouksessaan. Periaatteellista estettä en näe valmistuneen kohdalla tulla kuoron laulajaksi, mutta tästä tulee kuoron tehdä yhteinen päätös.
  Pyydän sinua, kysyjä, ottamaan minuun yhteyttä, niin voimme osaltasi katsoa tilanteesi erikseen.
  Kaikille kuorolaulusta kiinnostuneille tiedoksi, että kuoron pääsykokeista ilmoitetaan kuoron nettisivulla, facebookissa yms. Pääsykokeet pidetään syyskuun alussa.
  Jos mielessänne on kysymyksiä kuorolauluun liittyen, ottakaa yhteyttä minuun tai kuoron hallituksen jäseniin. Sähköpostiosoitteeni on Uljaan toimituksen tiedossa. Kuoron nettisivulla on myös kuoron hallituksen jäsenten yhteystietoja.
  Olen todella iloinen huomatessani, että kuorolaulu kiinnostaa teitä opiskelijat. Tervetuloa vaan mukaan. Minusta tämä on hieno harrastus!
  terveisin
  Helena Hulmi
  Yliopston kuoron taiteellinen johtaja